UNIS Flyers kruist degens met Belgische teams

HEERENVEEN - In de afgelopen weken heeft UNIS Flyers wedstrijden gespeeld in de bekercompetitie – die overigens ook deels meetellen in de BeNe-League. 

Komend weekend gaat UNIS Flyers de strijd aan met Belgische teams. Zaterdag gaat UNIS Flyers op bezoek in Luik (18.45 uur), zondag wacht Mechelen in Thialf (17.30 uur).

Vorig weekend won het team van hoofdcoach Mike Nason van Snackpoint Eaters Limburg-Geleen, in de halve finale van de bekercompetitie na penaltyshots. Een belangrijke winst volgens Nason. ,,Het is goed voor het zelfvertrouwen van spelers om die wedstrijd te winnen. Het was geen mooie wedstrijd, maar wel een spannende. Dat we die over de streep trokken was van groot belang.”

Met Luik en Mechelen heeft UNIS Flyers komend weekend twee nieuwe tegenstanders. ,,Luik begint dit seizoen goed. Zij zijn één van de favorieten in deze competitie. Ze hebben een aantal nieuwe spelers aangetrokken, en laten goede prestaties zien. Ik verwacht een aanvallend Luik. We moeten op onze hoede zijn. Zondag spelen we tegen Mechelen al om 17.30 uur. We hebben dan weinig rust gehad na onze wedstrijd tegen Luik, maar we zullen er in Thialf weer staan.”

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

  • 16.00 uur - Kassa's geopend
  • 17.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 6,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 6,50 en online € 5,50
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden