UNIS Flyers krijgt Eaters op bezoek, en reist af naar Herentals

Foto: Twitter UNIS Flyers

HEERENVEEN - Het team van hoofdcoach Mike Nason speelt komend weekend twee wedstrijden. Zaterdagavond komt Snackpoint Eaters Limburg-Geleen naar Thialf (20.00 uur).

 Op zondag stapt UNIS Flyers in de bus naar België waar om 20.00 uur tegen HYC Herentals wordt gespeeld.

Ondanks het verlies afgelopen weekend tegen Luik (5-0), pakte UNIS Flyers uit tegen Mechelen (11-0) in Thialf. Daarin scoorde Tom Speel zijn eerste goal op het hoogste niveau en maakte Roope Nikkilä een kwartet aan goals. ,,Dat versterkt hun zelfvertrouwen,” vertelt Mike Nason. ,,Een goalscoring-streak begint ergens, en die kunnen ze dan verder uitbouwen om nog succesvoller te worden.”

Zaterdag ontmoet UNIS Flyers wederom Snackpoint Eaters. ,,Ze hebben wat problemen met hun ijs. Daardoor hebben ze mogelijk niet de beste voorbereiding, maar ze kunnen alsnog verrassend en sterk uit de hoek komen. Ze hebben ons de laatste keer verslagen in Thialf. Dat is voor ons motivatie genoeg om dit keer als winnaar van het ijs te stappen,” klinkt Nason strijdvaardig.

Een dag later de lange uitwedstrijd naar Herentals in België. ,,Herentals speelt offensief en met veel risico in het spel. Een lastige opponent, op lastig te bespelen ijs zonder glasboarding,” weet Nason.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

  • 18.00 uur - Kassa's geopend
  • 20.00 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 6,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 6,50 en online € 5,50
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden