Tribunes in Abe Lenstra stadion moeten namen van clubiconen Riemer van der Velde en Foppe de Haan krijgen

HEERENVEEN - Tribunes in het Abe Lenstrastadion moeten de namen krijgen van de clubiconen Riemer van der Velde en Foppe de Haan. Dat wil een groepje enthousiaste fans.

Het idee is afkomstig van Frank Beenen, de maker van de sc Heerenveen-podcast 'Radio Camataru'. Zijn idee kan nu al rekenen op veel positieve reacties.

Beenen is van mening dat er nu maar eens een eerbetoon moet komen voor de beide mannen die zo belangrijk voor de club zijn. Bovendien past it goed in dit jaar van het 100-jarig bestaan van de club waarin clubicoon Riemer van der Velde ook nog 80 jaar werd.

Er is inmiddels een gesprek geweest met de directie van de club. Die wil eerst een 'plan de campagne' maken en dan aan Foppe en Riemer vragen of ze het echt wel willen.

Veel media besteden inmiddels aandacht aan het plan van Beenen. Eco coach Tjalling van den Berg schrijft op Twitter ,,Na de Henk Heising hal een logische volgende stap. De Riemer tribune en de Foppe opleiding''. 

Omrop Fryslân heeft beide Riemer en Foppe persoonlijk ook gevraagd wat ze ervan vinden. Foppe de Haan geeft aan dat hij er nog over moet nadenken. Van der Velde wil pas een officiële reactie geven als hij met de officiële plannen wordt benaderd.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden