Trampoline springers van TSH plaatsen zich voor NK

HEERENVEEN - Zaterdag vond de tweede plaatsingswedstrijd teams voor de 2e en 3e divisie trampoline springen plaats in Assen. Trampoline School Heerenveen (TSH) werd hier vertegenwoordigd door 9 springers. 

In blok 1 mocht Mees de Vries de wedstrijd openen in de categorie 2e divisie pupil jongens. Mees sprong twee goede oefeningen maar viel tijdens zijn tweede serie helaas. Hierdoor eindigde hij op de 2e plaats. 

Quinten Verhoeven kwam uit in de categorie 2e divisie jeugd I jongens. Helaas maakte hij een foutje tijdens zijn verplichte oefening. Echter, door zichzelf te herpakken en nog twee goede oefeningen te tonen aan de jury eindigde hij als 2e. 

In de categorie 2e divisie jeugd II jongens streden Camiel Vogel, Giorgi Baindurashvili en Ruben Borger tegen nog twee springers om de prijzen. De drie TSH springers waren aan elkaar gewaagd en verdeelden, na ieder drie oefeningen te hebben gesprongen, de podiumplaatsen onderling. Ruben Borger eindigde in deze categorie als 3e, Giorgio Baindurashvili behaalde een mooi 2e plaats en Camiel Vogel ging naar huis met een 1e plaats. Wederom, net als tijdens de eerste plaatsingswedstrijd, een volledig TSH podium.

Als enige meisje, maar zeker niet de minste, kwam Noor de Leeuw in actie in blok 1 in de categorie 3e pupil meisjes. Zij liet haar tegenstanders achter haar en behaalde een prachtige 1e plaats. 

Zij sprong op haar tweede trampoline wedstrijd 3 prachtige oefeningen en behaalde daarmee een super 1e plaat.

In blok 2 mochten nog drie TSH springers hun kunsten tonen aan de jury. Hier kwam Arthur Scharstuhl in de 3e divisie jeugd I jongens in actie. Hij sprong drie stabiele en nette oefeningen en eindigde daarom ook op een keurige 1e plaats. 

In de laatste categorie kwamen Rixt Hoekstra en Lena Brouwers in actie. Lena Brouwers sprong drie goede oefeningen maar belandde helaas aan het einde van haar tweede oefening op de blauwe rand, dit leverde haar een 8ste plaats op. 

Rixt Hoekstra behaalde na drie mooie oefeningen op een keurige 5e plaats.

Deze wedstrijd was een mooie afsluiting van een reeks plaatsingswedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap (NK) in Oss wat plaats gaat vinden op 11 december 2021. TSH plaats zich uiteindelijk met het eredivisie team (Brent de Vries, Makenzie Meuleman, Mees Wink, Fabienne Vogel en Daan Bergsma), het gemengde 1e divisie team (Denise Prak, Jessica Bogaards, Richard van der Graaff en Marjolein Dijkman) en het 2e divisie team (Mees de Vries Ruben Borger, Giorgi Baindurashvili en Camiel Vogel) voor deze wedstrijd
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden