TOTO ook sponsor bij sc Heerenveen Vrouwen

Foto: ProNews/René Wiegmink

HEERENVEEN - Al eerder maakte TOTO bekend dat zij vanaf komend seizoen sponsor wordt bij diverse eredivisieclubs waaronder sc Heerenveen.

De vrouwen van sc Heerenveen zijn blij dat ook zij TOTO mogen verwelkomen als sponsor.

“Het is voor ons waardevol dat we zo’n naam als TOTO voor een aantal jaren aan ons kunnen binden, dat is goed voor de ontwikkeling en stabiliteit van onze club.” aldus voorzitter Jessica Roosenburg.

Net als de mannen gaan ook de vrouwen voor een win-win situatie. Het is de tweede sponsor in korte tijd die zowel bij de mannen als de vrouwen op het shirt komt te staan. Het logo van TOTO zal de komende drie jaar op de mouw van het sc Heerenveen Vrouwen shirt prijzen.

“Dat een partij die zo verbonden is met het voetbal ervoor kiest om met de mannen en de vrouwen samen te werken is een mooie stap voorwaarts in gelijkwaardigheid. Als je bij ons sponsor wordt dan ga je mee op reis in de ontwikkeling van vrouwenvoetbal. TOTO is dus zo stoer!”

 

‘Als partner van de KNVB-support TOTO het Nederlands voetbal al jaren. Vanaf dit voetbalseizoen heeft TOTO de steun aan het Nederlands voetbal vergroot door sponsor te worden van tien Eredivisieclubs. Daar voegen we nu ook de vrouwenteams van deze clubs aan toe die in de Eredivisie Vrouwen spelen. Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: “Voor TOTO zijn de vier partnerships een logische stap. Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door. Dat geldt ook voor de Vrouwen Eredivisie. De ambities zijn groot. Met de sponsoring van vier voetbalclubs uit de Eredivisie Vrouwen, waaronder sc Heerenveen, leveren wij een bijdrage aan deze mooie ambitie. En verdiepen we de samenwerking met deze clubs én dus ook met sc Heerenveen.”

 

Over TOTO  

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF. 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden