Tennis: een van de mooiste sporten in coronatijd

Foto: Noordoost.nl/Alex J. de Haan

AKKRUM - Tennisvereniging Akkrum houdt op zaterdag 3 april 2021 een open dag voor jeugd. De basisschooljeugd uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen ‘s middags langskomen voor een potje tennis.

Rackets en ballen zijn aanwezig. Ook kunnen ze zich dan inschrijven voor drie gratis proeflessen in de maand april.

Met de open middag wil Tennisvereniging Akkrum zowel jeugd als senioren wijzen op – wat ze noemt – “een van de mooiste sporten in coronatijd”. Het enkelspel in tennis kan namelijk altijd worden gespeeld, ook tijdens de lockdown die is ingesteld om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Tijdens de open middag worden de deelnemers in twee leeftijdsgroepen verdeeld. De jeugd uit de groepen 3 tot en met 5 jaar kan van 13.00 tot 14.00 uur aan het tenniscircuit meedoen. De groepen 6 tot en met 8 kunnen van 14.00 tot 15.00 uur een balletjes slaan. Juniorleden van Tennisvereniging Akkrum zijn ook welkom en mogen vrienden en vriendinnetjes meenemen. Vanwege de coronamaatregelen mogen ouders er niet bij zijn.

Aanmelden voor de open middag kan via tennistrainer Wilfred Meulman (0654-352051 of trainer@tvakkrum.nl). Voor de proeflessen kunnen liefhebbers zich ook tijdens de open middag aanmelden.