Succesvol tennistoernooi HTV Ten Woude

HEERENVEEN - Afgelopen week stond de 34e editie van het traditionele 25+ tennistoernooi van HTV Ten Woude op het programma. 

In prima omstandigheden konden de deelnemers de wedstrijden in de diverse poules spelen. Er werd gespeeld met koppels in de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Vrijdagavond volgden de kwartfinales en de laatste wedstrijden in de poules. Zaterdag was het warm op het tennispark maar met voldoende verfrissing op de banen konden alle kwartfinales en halve finales gespeeld worden. Aan het einde van de middag volgde de inmiddels niet meer weg te denken Barbecue met livemuziek. Een gezellige bijeenkomst waar ook de kampioenen van de voorjaarscompetitie werden gehuldigd en de G-tennissers in het zonnetje werden gezet met hun goede resultaten tijdens de Special Olympic Nationale Spelen een week eerder in Hengelo.

Zondag werden alle finales gespeeld, met enkele mooie en spannende wedstrijden en kon het toernooi worden afgesloten met de prijsuitreiking. Met dank aan de sponsoren Boekhandel Binnert Overdiep, Flowerfarm Volbeda, Hof van de Koning, Bakker Boonstra voor het beschikbaar stellen van prijzen en Puur en AH voor respectievelijk ijs en fruit werden de prijzen overhandigd door de voorzitter van de toernooicommissie aan de winnende koppels: Damesdubbel A; Jantina Betlehem-Rian Padding, Damesdubbel B: Monique Flapper-Epy de Vries, Damesdubbel C: José vd Veen-Brigit vd Bergh Herendubbel A: Homme Dijkstra-Mark Volbeda, Herendubbel B; Yska de Kroon-Peter van Aken. Herendubbel C; Bert Rijpkema-Peter vd Heijden. Gemengd dubbel A: Alexander Hornstra-Tjitske Koopman, Gem.dubbel B; Gretha de Ruiter-Erik de Ruiter, Gem.dubbel C; Epy de Vries-Kor Braaksma Met een laatste woord van dank aan de kantinevrijwilligers en de toernooiorganisatie werd dit succesvolle toernooi afgesloten.