schaatsen in Thialf gewoon mogelijk voor de topsport, breedtesport en recreatieve schaatser

Foto: Gewoan Dwaan/Douwe Bijlsma

HEERENVEEN - Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond gelden voor minimaal de komende drie weken aangepaste maatregelen in Thialf. 

Het goede nieuws is dat schaatsen in Thialf gewoon mogelijk blijft, zowel voor de topsport, de breedtesport als de recreatieve schaatser. Er zijn echter wel een aantal verscherpingen van toepassing. Per ZATERDAG 13 NOVEMBER AS. 18.00 UUR geldt het volgende:

GEEN PUBLIEK BIJ SPORTWEDSTRIJDEN. Er is geen publiek meer toegestaan bij sportwedstrijden. Dit geldt voor de topsport maar óók voor de amateursport. 

EERDERE HORECASLUITING. Alle horeca gelegenheden zullen uiterlijk 20.00 uur gesloten zijn. In de horeca zijn een coronatoegangsbewijs en een vaste zitplaats verplicht. 

(ZAKELIJKE) EVENEMENTEN. Overige evenementen zijn alleen mogelijk tot 18.00 uur met maximaal 1.250 bezoekers. Een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats zijn verplicht.

CORONACHECK ONGEWIJZIGD. Het coronatoegangsbewijs dat per 6 november jl. werd ingevoerd, blijft van kracht bij de entree in Thialf. Daarmee is de 1,5 mtr. verplichting weliswaar niet van toepassing, maar afstand houden is áltijd het advies.

LAGERE KANTOORBEZETTING. Het kantoor van Thialf zal door het thuiswerk advies minder bezet zijn. Uiteraard is de frontdesk gewoon open, de facilitaire dienst actief en zijn we telefonisch en per mail goed bereikbaar.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden