Sc Heerenveen vermijdt kou in Nederland en reist af naar Valencia voor trainingskamp

Na een paar weken vrij te hebben gehad vanwege het WK voetbal pakken de spelers van Sc Heerenveen het ritme weer op om goed te beginnen aan de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De spelersgroep ontgaat de kou in Nederland en reist af naar Valencia voor een trainingskamp. De groep blijft tot donderdag in Spanje om onder andere te werken aan conditie en samenspel.

Vrijdagavond 9 december vliegt de selectie van Sc Heerenveen met veel zin naar het warmere Valencia. Hier wacht een speciaal voor hun voorbereid trainingskamp met hotel op ze. Na aankomst in het hotel zien de spelers nog een krankzinnig en emotioneel laatste stuk van de wedstijd Nederland – Argentinië.

De volgende dag begint en de spelers hebben gezamenlijk ontbijt. Na een warming up in de gym kan de eerste training van het trainingskamp beginnen. Ze laten de domper van de avond ervoor los en werken tijdens de training hard aan conditie. De spelers sluiten de training af met voetvolley en in de avond eten ze weer gezamenlijk en kijken ze WK-voetbal. Middenvelder Anas Tahiri kan die avond juichen want zijn land Marokko wint van Portugal.

 

Foto's: Mustafa Gumussu