sc Heerenveen en Gerry Hamstra per direct uit elkaar

HEERENVEEN - Na een dienstverband van bijna vijf seizoenen gaat technisch manager Gerry Hamstra sc Heerenveen per direct verlaten. 

De club en Hamstra hebben dit besluit in gezamenlijk overleg genomen. De komende periode oriënteert sc Heerenveen zich op een opvolger.
 
In de afgelopen maanden is er een groeiend verschil van inzicht ontstaan over de visie en strategie naar de toekomst van de voetbalafdeling.
 
Algemeen directeur Cees Roozemond over het vertrek van Hamstra: “Ik vind het heel spijtig dat onze wegen scheiden. We zijn Gerry zeer erkentelijk voor hetgeen hij voor de club heeft gedaan. We wensen hem heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière. De komende tijd ligt onze prioriteit bij het vinden van een geschikte opvolger.”
 
Gerry Hamstra over zijn vertrek: “Helaas zaten club en ik niet meer geheel op één lijn. In goed overleg hebben we daarom het besluit genomen om uit elkaar te gaan. Ik ben in 2016 bij sc Heerenveen begonnen en kijk terug op een boeiende periode waarin we samen veel hebben bereikt. Vanaf nu ga ik nadenken over een nieuwe uitdaging. sc Heerenveen is een geweldige club. Ik wens iedereen binnen en rondom de club dan ook heel veel succes toe.”