NEF Gezond en Fit zet vitale samenwerking met Sportstad Heerenveen voort

HEERENVEEN - Na een succesvol eerste jaar zet  ‘NEF Gezond en Fit’ de vitale samenwerking voort bij Sportstad Heerenveen.

In dit vitaliteitsprogramma van NEF wordt sport als middel ingezet om de medewerkers van NEF bewust te maken van het belang van vitaliteit met als hoofdpijlers beweging, ontspanning en voeding.

NEF Gezond en Fit heeft haar succes mede te danken aan de positieve benadering van sport als middel. “De medewerkers zien dankzij het vitaliteitsprogramma in dat bewegen ook heel leuk kan zijn en daarnaast helpen wij ze bij het zoeken naar ontspanning en een gezond levensstijl ”, aldus projectcoördinator Lowise Hazenberg,. De NEF Beweegdag, een jaarlijks terugkomend evenement in het programma, draagt daaraan bij. Elk jaar wordt er door Sportstad Heerenveen een beweegdag georganiseerd voor de medewerkers van NEF waar beweging met plezier wordt gepromoot in onder andere zwemlessen, klimclinics, een stevige boswandeling of een workshop ‘Weet Wat Je Eet’.

Om het programma zo effectief mogelijk in te zetten is er ondersteunend onderzoek gedaan naar structureel bewegen op de werkvloer onder de medewerkers van NEF. Met dit onderzoek kan er nauwkeurig ingezet worden op de behoeften van de medewerkers. In Dokkum en Kollum wordt bewegen op locatie aangeboden in de vorm van personal training, ontspanningslessen, leefstijl begeleiding en structurele fysieke begeleiding. Vanaf volgend jaar kunnen deze activiteiten plaats gaan vinden in het nieuwe pand in Dokkum, welke voor de bouwvak moet worden opgeleverd. In dit nieuwe pand komt een speciale beweegruimte.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden