Middenvelder Joey Veerman tekent bij tot 2024

Foto: sc Heerenveen

HEERENVEEN - sc Heerenveen heeft het contract van Joey Veerman opengebroken en verlengd. De 21-jarige middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van FC Volendam, zet zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2024 in het Abe Lenstra stadion houdt.

Een jaar geleden maakte Veerman de overstap van FC Volendam naar sc Heerenveen. Hij tekende toen een contract voor drie seizoenen, tot de zomer van 2022 met een optie voor één jaar. Na zijn eerste seizoen in Fryslân breekt sc Heerenveen het contract van Veerman open om de verbintenis met twee jaar te verlengen, tot medio 2024.

Veerman kwam in zijn eerste seizoen in Fryslân tot 22 wedstrijden. Daarin was de middenvelder goed voor vier doelpunten en vijf assists. Het leverde hem een uitnodiging op voor Jong Oranje, maar tot een debuut kwam het vanwege een lichte blessure niet.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met het langer vastleggen van Veerman. "Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de eerste divisie bij sc Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan. We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract  geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen."
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden