Medailleregen voor springers van Trampoline School Heerenveen

HEERENVEEN - Na 1.5 jaar geen wedstrijden door Corona is het wedstrijdseizoen 2021/2022 eindelijk weer van start gegaan. 

Op zaterdag 25 september jl. mochten de 2e en 3e divisie springers in district Noord tijdens de eerste plaatsingswedstrijd Teams in Hoogezand weer strijden om de medailles.

Trampoline school Heerenveen (TSH) deed deze keer mee met 10 springers. In blok 1 ging Noor de Leeuw van start op haar allereerste trampoline wedstrijd in de categorie 3e pupil meisjes. Zij behaalde na drie prachtige oefeningen een mooie 2e plaats.

Bij de categorie 3e jeugd I jongens sprongen Arthur Schatstuhl en Hugo Wink drie stabiele oefeningen. Beiden goed voor een podium plek, Arthur Schatstuhl op plek 1 en Hugo Wink op plek 2.
Mees de Vries maakte ook zijn debuut, in de categorie 2e pupil Jongens, en eindigde met meer dan 2 punten verschil op de nummer twee op de 1e plaatst, super prestatie!

Quinten Verhoeven sprong eveneens zijn eerste wedstrijd, in de categorie 2e jeugd I jongens, maar maakte door de zenuwen twee foutjes waardoor hij als 2e eindigde. Alsnog super knap gedaan.
In de categorie 2e jeugd II jongens ontstond er een compleet TSH podium, met op de 1e plaats Giorgi Baindurashvili, op de 2e plaats debutant Ruben Borger en als 3e Camiel Vogel! Een top prestatie voor deze drie jongens.

In blok 2 kwamen nog twee springers in actie. Lena Brouwers en Rixt Hoekstra sprongen beide in de categorie 3e jeugd I meisjes. Ook Lena Brouwers sprong haar allereerste wedstrijd en eindigde, helaas door een klein foutje, op de 8e plaats. Rixt Hoekstra nam de laatste medaille van de dag mee naar huis en eindigde na drie prachtige oefeningen op de 3e plaats.

Al met al een hele goede eerste wedstrijd voor TSH, met in totaal 9 medailles. Op naar nog meer mooie resultaten bij de tweede plaatsingswedstrijd op 6 november met hopelijk plaatsing voor het NK teams op 11 December 2021.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden