Massale steun van sc Heerenveen-fans voor #MEIINOAR

HEERENVEEN - De crowdfundingsactie #MEIINOAR heeft binnen twee dagen na de lancering al 400 donaties en een indrukwekkend bedrag van 25.000 euro opgeleverd voor de jeugdopleiding van sc Heerenveen.

Initiatiefnemers Oeds-Willem Miedema en Henk Hunneman zijn overdonderd door de massale steun.
 
"Dit laat zien hoe groot de animo onder supporters is om samen iets voor de club te betekenen", aldus Miedema, die donderdag een bijzonder telefoontje ontving. "Matty Verkamman van KICK Uitgeverij liet weten zich graag aan te sluiten bij de crowdfundingsactie. Er komt vanaf volgende week een tweede druk van het jubileumboek met duizend nieuwe exemplaren, waarbij twintig procent van de opbrengst naar #MEIINOAR gaat. Een fantastisch gebaar dat ontstaat vanuit de Mei Inoar gedachte!"
 
"Wij zijn verheugd over deze samenwerking", vervolgt mede-initiatiefnemer Hunneman. "Dat KICK zich aansluit bij ons initiatief past helemaal bij de 'Mei Inoar'-gedachte die we voor ogen hadden met deze actie." Ook trainer Johnny Jansen en algemeen directeur Cees Roozemond hebben inmiddels gedoneerd, terwijl oud-jeugdspeler Kik Pierie (nu
spelend voor Ajax) via Instagram een oproep heeft gedaan om hetzelfde te doen. Daarnaast komen er bijdrages binnen via bedrijven en voetbalelftallen; fans zoeken elkaar op en doneren “Mei Inoar”. 
 
Het jubileumboek ter waarde van 79 euro is te koop in de Feanstore en ook te bestellen via www.kickuitgevers.nl. De onthulling van het vijf kilo dikke boek is volgende week vrijdag 10 juli.   Hoe te doneren? Ga naar: https://www.one2give.nl/w/299-Eia0gV/ 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden