KiKa-knuffelberen keren terug in sleutelhangervorm

Foto: sc Heerenveen/FPH

HEERENVEEN - Na het geweldige en hartverwarmende succes anderhalf jaar geleden keren ze terug: de wereldberoemde KiKa-knuffelberen. 

Iedere seizoenkaarthouder krijgt van sc Heerenveen een beertje in sleutelhangervorm, als dank voor hun steun. De club brengt er symbolisch 1.920 persoonlijk langs.

De berenactie ‘2.0’ is een vervolg op die van anderhalf jaar geleden. In oktober 2020 zaten 15.000 knuffelberen op de tribunes van het Abe Lenstra stadion bij de wedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Emmen. De actie werd een wereldwijd en hartverwarmend succes: ze gingen de hele aardbol over en haalden samen meer dan 313.000 euro op voor het goede doel, KiKa.

Ook online te koop

Seizoenkaarthouders van sc Heerenveen krijgen een gratis exemplaar. De club brengt er 1.920 rond. Voor alle overige seizoenkaarthouders ligt hun beertje klaar in het Abe Lenstra stadion, in de Feanstore. Heb je geen seizoenkaart, maar wil je wel een beertje? Dat kan: ze zijn ook online te koop. De opbrengst gaat – net als bij actie met de ‘grote’ knuffelberen – volledig naar KiKa.

Bron: sc Heerenveen