Judo Edwin Steringa gaat loten Grote Clubactie 2020 verkopen

HEERENVEEN - Judo Edwin Steringa gaat loten verkopen voor het zichtbaar ondersteunen van haar judoka’s in hun sportbeleving.

Zij spaart voor herkenbare sportkleding voor trainers/judoka’s en vlaggen met een logo. Op 19 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. En dit jaar geschiedt het uiteraard Coronaproof. Op 1,5 meter of online.

Steun van de omgeving Timo van Leerdam, trainer van Judo Edwin Steringa: “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen omdat we graag herkenbare sportkleding en vlaggen willen hebben zodat judoka’s/ouders en belangstellenden ons tijdens wedstrijden en (strand/bos)trainingen kunnen herkennen. Wij hopen dat u hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Heerenveen dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen.

Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. 80% van de opbrengst gaat naar de club De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas.

Judo Edwin Steringa is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december 2020. Vanaf 10 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.