Het Special Sporters Fonds On Tour gaat weer van start

HEERENVEEN - Het Special Sporters Fonds On Tour gaat weer van start! Voor het derde jaar op rij gaan zij ‘On Tour’ door Friesland door bij de deelnemers langs te gaan met leuke en gezonde activiteiten. 

Wat twee jaar geleden startte met de beweegtassen is uitgegroeid tot een leefstijlevenement voor een speciale doelgroep. Het Special Sporters Fonds is blij dat zij hier aankomend jaar weer een vervolg aan mogen geven!

wie? mensen met een verstandelijke beperking
wat? een uniek vitaliteitsprogramma dat gezondheid integreert in het leven van de deelnemers.
waar? in heel Friesland, bij de zorglocaties zelf!
wanneer? eind maart tot en met eind juni 2022
hoe? ben jij begeleider van een woonzorglocatie of dagbestedingslocatie in Friesland en vind jij gezondheid voor de bewoners net zo belangrijk als wij? Geef de locatie dan hier op!

 

Het Special Sporters Fonds On Tour is een uniek concept waarbij er maar één doel is: vitaliteit verspreiden onder mensen met een verstandelijke beperking in Friesland. Dit doen zij door langs te gaan bij de deelnemers met drie vitaliteitselementen: de fitte groepsles, de actieve leefstijlquiz en actief maken en fit proeven.

Voor mensen met een beperking is een sportaccomodatie bezoeken niet vanzelfsprekend. Er moet begeleiding mee en passend vervoer geregeld worden. Met het programma van Special Sporters Fonds worden zij daar niet mee geconfronteerd. Wij komen op locatie om beweging en gezondheid te integreren in hun eigen omgeving, in echte levens. Zo laat het Special Sporters Fonds On Tour sporten weer normaal worden