Hardloopwedstrijd en wandeltocht De Lus Van Akkrum op woensdag 1 juni

AKKRUM - De lus van Akkrum bestaat uit een hardloopwedstrijd van 12 km, die ook gewandeld kan worden, met daarnaast een wandeltocht van 7 km (geen wedstrijd). 

Voor de drie snelste hardlopers zijn er leuke prijzen beschikbaar en er is een aanmoedigingsprijs voor de jongste deelnemer. Alle deelnemers ontvangen een fraaie herinneringsmedaille!

Bij beide afstanden is sprake van prachtige waterrijke, landelijke routes in de nabijheid van Akkrum. De 12 km loopt deels langs het prinses Margrietkanaal en bij de 7 km tocht worden de deelnemers met een pontje over de Nesser Sylroede gezet, waarna de wandeling via de watertoren weer terug voert naar Nes en Akkrum. Woensdagavond 1 juni a.s. is het dan zover, om 19.00 uur start deze prachtige prestatieloop voor jong en oud. Deelname t/m 14 jaar € 2,50, 15 jaar en ouder € 6,-.

Digitale voorinschrijving en betaling is vanaf 1 mei tot en met 1 juni 16.00 uur mogelijk via de website Lus van Akkrum. Inschrijven op de avond zelf in de sporthal kan ook vanaf 17.30 uur, maar is € 1,00 duurder voor beide leeftijdsgroepen. De start van beide afstanden vindt plaats bij de Sport- en activiteitenhal Utingeradiel, Spikerboor 10 , 8491 Akkrum.