GV Hercules geeft freerunlessen in Aldeboarn

ALDEBOARN/AKKRUM - Het dorp is je speeltuin. Een bankje alleen om op te zitten? No way! Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Je zoekt continu naar nieuwe moves, ook op plekken waar je al duizend keer bent geweest.

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto’s) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom. Fitness, Friendship en Fulfilment.

Voor wie?

Freerunnen is voor iedereen! Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels. Deelname is mogelijk vanaf groep 3. Momenteel zijn er al 18 freerunners elke week hun skills aan het verbeteren.

Waar?

Bij G.V. Hercules bieden we Freerunning aan op de vrijdagmiddag onder leiding van Hotse Dekker. De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Iedere week zijn er andere onderdelen waarbij je vrij bent om je eigen oefeningen te bedenken en je je kunt verbeteren.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de freerunlessen van GV Hercules, kom dan eens langs op vrijdag van 15:00-16:00 of 16:00-17:00 in de gymzaal van de Boarne in Aldeboarn. De eerste twee lessen zijn gratis!

Ook voor gymnastiek, streetdance of (recreatief) turnen kun je twee gratis proeflessen volgen in Aldeboarn of Akkrum.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.gv-hercules.com 

Item met dank aan MiddelPunt Media
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden