HEERENVEEN - Bewegen is gezond en als je dat lekker buiten doet goed voor lijf en je hoofd. 

Voor veel mensen is het een opgave om regelmatig buiten te wandelen en wat eenvoudige oefeningen te doen, om een beetje fit te blijven. 

Denk je dat je een beetje te zwaar bent, of ben je herstellende van een periode waarin je ziek was of heb je verdriet te verwerken? Ben je herstellende van een operatie, of misschien heb je wel nooit gesport?
Voor al deze mensen is het SlowSport concept ontwikkeld. Een intake gesprek en dan in een passend groepje voorzichtig werken aan je conditie. Plezier en zorg voor elkaar staat daarbij op nummer 1. 
Hoe weet je of SlowSport wat voor je is? Geef je op voor een proefles. Je doet gewoon een keer mee en daarna bespreken we wel of het wat voor je is en of je het leuk gevonden hebt. Wil je liever eerst een intake gesprek, dan kan dat natuurlijk ook. 

Eenmaal je draai gevonden met SlowSport merk je al gauw wat het voor je doet. Je verbaasd jezelf dat je al na een paar weken echt fitter bent geworden. Je staat gemakkelijker op uit de stoel, de trap is niet meer een vervelend opstakel en je hebt zo maar energie voor een wandeling.

In Heerenveen en omgeving is Marieke Koot je SlowSport coach. Marieke heeft de CIOS sportopleiding gedaan en daarna oa. bij de schaatschool van Henk Gemser gewerkt. Nu is ze al lang moeder en zag in het SlowSport concept een prachtige kans voor haar grote passie, met mensen bewegen, plezier hebben en genieten dat ze fysiek sterker worden, dat ze meer kunnen en meer energie krijgen.

Meldt je aan de gratis proefles bij Marieke op www.slowsportheerenven.nl. Oktober SlowSport maand, gun het jezelf!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden