Eén oefenduel voor UNIS Flyers komend weekend

HEERENVEEN - Het team van coach Mike Nason had twee oefenwedstrijden gepland staan, maar helaas gaat de wedstrijd tegen Chiefs Leuven (zaterdag) niet door. 

Zondagmiddag speelt UNIS Flyers een oefenwedstrijd in Thialf tegen Zoetermeer Panters.

Hoofdcoach Mike Nason kon deze week een nieuw gezicht in zijn selectie bewonderen. Lars den Edel keerde na anderhalf jaar terug op het vertrouwde nest. Nason is blij met deze toevoeging. ,,Lars is een offensieve speler die we al goed kennen. Hij speelt ook in voorgaande seizoenen al in de powerplay. We weten wat we binnen halen. Lars brengt fysiek met zich mee en kan zich in lastige situaties goed staande houden. Samen met Jasper (Nordemann, red.) weet hij zich goed te roeren rondom de goal, en de rebounds te pakken. Daarnaast denk ik dat Lars goed in dit team past,” vertelt Nason.

Zondag speelt UNIS Flyers om 18.00 uur tegen Zoetermeer Panters. Een fijne krachtmeting en een goede test voor de spelers, vindt Nason. ,,We spelen liever niet tegen Nederlandse teams, die we ook in de competitie treffen. Maar de Oberliga start al, en dus is Zoetermeer dan een prima tegenstander. De spelers krijgen de kans om zich te laten zien, en om een plek in de line-up te bemachtigen. Dan gaan wij de rollen invullen waarin de spelers succesvol kunnen zijn, zowel voor zichzelf als voor het team,” besluit Nason.

Agenda wedstrijd middag/avond

  • 17.00 uur - Business Lounge geopend
  • 17.30 - 17.45 uur - Uitleg spelregels
  • 18.00 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauzeKoop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden