De HZVC kampioenen zijn bekend

HEERENVEEN - Na een lang seizoen, onderbroken door Corona, is de Heerenveense Zaalvoetbal Competitie (HZVC) erin geslaagd om alle rondes in de 4 klassen uit te spelen.

 

In de Hoofdklasse hebben de ‘techneuten’ van  Agrifac Dream team wederom hun titel geprolongeerd voor Fysio Bakker. In de 1e klasse werd er gestreden tot in de laatste ronde door BIG 5, Beenen Brillen en Young Boys. Uiteindelijk kroonde BIG 5 zicht tot kampioen.

Ook in de 2e klasse werd het kampioenschap beslist in de laatste ronde, nieuwkomer UNIS werd kampioen voor vaste waarde VVC Socrates en Smit Staal. Tot slot werd ook in de 3e klasse ook gestreden tot in de laatste ronde Café Bleeker werd kampioen voor Ommes.

Een lang maar mooi seizoen dat uitstekend werd geleidt door een kundig scheidsrechterskorps en solide HZVC organisatie.

De HZVC competitie is sinds 1989 een begrip in de regio Heerenveen en speelt al zijn wedstrijden in Sportstad. Het is een laagdrempelige competitie waar ‘strijdlust’ en plezier samengaan.

Het seizoen 22-23 start weer in september. Mocht je een bedrijven team of vrienden team hebben schrijf je gerust in of vraag informatie via info@st-hzvc.nl of via de site Stichting HZVC.

Op de foto de kampioenen van UNIS (2e klas) en Café Bleeker (3e klas).