Buurt heeft last van groepslessen in het inline skatecentrum, lessen verplaatst naar sporthal Sportstad

HEERENVEEN - De groepslessen van Sportstad Heerenveen worden vanaf maandag van het inline skatecentrum verplaatst naar de sporthal in Sportstad in verband met geluidsoverlast.

"Aangezien de buurt aangrenzend aan de skeelerbaan hinder ondervindt van de muziek die gebruikt wordt  bij de lessen, hebben wij helaas moeten besluiten om vanaf maandagavond 6 juli de groepslessen te verplaatsen van de skeelerbaan naar de sporthal. Buiten sporten is heerlijk en enorm populair, maar voor ons is het ook erg belangrijk dat anderen (in dit geval onze buurtgenoten) geen hinder hebben van onze activiteiten. In de sporthal is meer dan genoeg ruimte om ook de 1,5 meter afstand goed te waarborgen. Wij willen u vragen om in de sporthal binnenschoenen en handdoek te gebruiken" laat Sportstad Heerenveen weten.

Sportstad probeert zo veel mogelijk één looproute te hanteren om drukte te vermijden. Kom voor de groepsles in de sporthal binnen via de hoofdingang/receptie van Sportstad en verlaat je les via ingang V (de hoofdingang voor het fitnesscentrum).
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden