Boek een stadiontour voor in de zomervakantie

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Heb je altijd al eens in de spelerstunnel van het Abe Lenstra stadion willen staan? Ben je benieuwd hoe het veld eruitziet vanuit de zakenloges en hoe het is om in de dug-out te zitten? Geef je dan op voor de Vakantie Stadiontour van sc Heerenveen.

Met de Vakantie Stadiontour kom je overal: in de spelerstunnel, de zakenloges en de dug-outs. En daarmee houdt het niet op. De rondleiders van sc Heerenveen bieden je een volledige inkijk in het thuisdomein van de club. Je krijgt alles te zien: de wasruimten, de perskamer, de tribunes en het veld.

De stadiontour wordt verzorgd door rondleiders die al van jongs af aan bij sc Heerenveen betrokken zijn. Zij praten je op boeiende wijze bij over de prachtige sportieve historie van de Friese voetbalclub en de dagelijkse gang van zaken bij een betaaldvoetbalorganisatie.

Wanneer?
Elke dinsdag en donderdag van 23 juli tot en met 27 augustus, van 14.00 tot 15.00 uur.

Kosten?
De kosten bedragen 7,50 euro per persoon (zowel voor volwassenen als jeugd).

Aanmelden
Op dit moment geven wij de stadiontour aan groepen van 2 tot 6 personen. Aanmelden kan via dit formulier. Voor vragen, neem telefonisch contact met ons op (0513-612100) of stuur ons een mailtje.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden