Heerenveen Beach winnaar bedrijven beachvolleybaltoernooi

HEERENVEEN - Vrijdag namen acht bedrijven/verenigingen het tegen elkaar op tijdens het bedrijven beachvolleybaltoernooi bij Sportstad Heerenveen. 

Er werd fanatiek gestreden door de diverse team. Een beetje regen maakte niet uit. Uiteindelijk was het team Heerenveen Beach de beste. Gevolgd door de Feanster Rugbyclub. Lekkerzz werd goede derde. Het team van de Heerenveense brandweer pieste net buiten de pot. Zij moesten het doen met een vierde plaats. 

Dela Eredivisie Beachvolleybal Tour

In de maanden augustus en september kunnen beachvolleybalfans hun hart weer ophalen, want het is gelukt om nog vijf toernooien op de DELA Eredivisie Beach-tour te plannen.

Op 29 en 30 augustus strijkt deze tour neer bij Sportstad Heerenveen. Heerenveen is dé plek voor topsport in Nederland en wij zijn trots dat wij de DELA Beach Tour weer mogen ontvangen.
 
Het is toegestaan dat er publiek komt kijken bij de DELA Eredivisie Beach. Toeschouwers hoeven zich niet van tevoren aan te melden, maar op de speellocatie worden bezoekers wel geregistreerd. Dat is om mensen snel te kunnen informeren in geval van een coronageval.Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden