Avondvierdaagse in Heerenveen gaat maandag van start

HEERENVEEN - Het grootste wandelevenement van Heerenveen is na twee overgeslagen edities terug. Op maandagavond 13 juni gaan meer dan duizend basisschoolleerlingen en wandelliefhebbers van start op de Abe Lenstra Boulevard.

De inschrijving voor de editie van 2022 is enige tijd geleden al gestart en de veel scholen zijn inmiddels aangemeld. Naast basisschoolleerlingen lopen ook verschillende verenigingen de vierdaagse wandeltocht mee. Ook particulieren van elke leeftijd zijn van harte welkom om zich in te schrijven.

De avondvierdaagse heeft dit jaar het thema Wandel je Fit. Met vier dagen vijf of tien kilometer wandelen zit je immers ruim aan de benodigde lichaamsbeweging voor een week. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gezellig.

Tijdens de wandeling worden de deelnemers voorzien van gezonde versnaperingen, gesponsord door de drie hoofdsponsoren: Jumbo Kooistra, Poiesz Heerenveen en Holiday Ice. “De Heerenveense wandelfederatie is natuurlijk heel blij met de steun van de sponsoren die met hun bijdrage het evenement extra fit én feestelijk maken.”

Wie nog geen plannen heeft op 13, 14, 15 en 16 juni wordt van harte uitgenodigd zich in te schrijven en gezellig mee te wandelen. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om op de finaledag de deelnemers feestelijk welkom te heten in het centrum van Heerenveen.

GrootHeerenveen is weer iedere avond aanwezig. De foto's zijn te zien op onze website en Facebookpagina!