Auke krijgt exclusieve rondleiding door Abe Lenstra Stadion

OUDEGA- Auke zit in groep 3 van Klaver Fjouwer in Oudega SWF en heeft anderhalf jaar geleden de vreselijke diagnose leukemie gekregen. Sindsdien zit hij in een heel zwaar behandeltraject van 2 jaar. Elke dag bestaat uit medicijnen innemen, ziekenhuis bezoeken, onderzoeken. En altijd de angst om een gevaarlijk virus op te vangen.  Om al deze zorgen even te vergeten werd het hele gezin donderdag in het zonnetje gezet door Make a Wish. 

Met limousine naar het Abe Lenstra Stadion

Auke wilde dolgraag met zijn teamgenoten van jo8 van OHH een rondleiding door het Abe Lenstra stadion maken. Donderdag ging deze wens in vervulling. De Klaver Fjouwer uit Oudega werkte graag mee om Auke z’n wens te vervullen. Gisteren om 1 uur werd Auke verrast toen bij school een grote limousine stopte om Auke op te halen. De leerlingen van Klaver Fjouwer, de groepen 1 t/m 4 mochten in kleine groepjes ook een limousinerondje om de school maken. Vervolgens maakte de hele school om 13.30 een erehaag. Daarna ging het hele team onder door met Auke voorop om vervolgens met de limousinerichting Abe Lenstra Stadion te rijden.

Benutte penalty

Na de rondleiding in het prachtige stadion mocht Auke ook nog een penalty nemen en nadat hij gescoord had stormde de hele SC Heerenveen selectie naar de schutter om hem te feliciteren.

Een onvergetelijk ervaring rijker!