Wie verdient het Groene Lintje 2023?

HEERENVEEN - Ken jij iemand die zich binnen de gemeente Heerenveen inzet voor een duurzame samenleving en/of behoud van onze aarde? 

Nomineer diegene voor het Groene Lintje! Vanwege Corona is het Groene Lintje in 2019 voor het laatst uitgedeeld. Dat jaar ging de juryprijs naar MooiZen en de publieksprijs naar Blouw Advies. Nu is het weer tijd om te kijken wie het dit jaar verdient in de spotlights te staan.

GroenLinks Heerenveen reikt ieder jaar het Groene Lintje uit aan personen, bedrijven of organisaties die zich hard maken voor natuur en milieu. Mensen die zich positief inzetten voor dit belangrijke doel verdienen het beloond te worden. Om ook dit jaar deze prijs uit te kunnen reiken hebben we jouw hulp nodig. Alle inwoners van gemeente Heerenveen mogen iemand nomineren, dus laat deze kans niet lopen.

Kandidaten voor het Groene Lintje kunnen vanaf nu worden aangemeld bij de fractie van GroenLinks Heerenveen via groenlinks@heerenveen.nl. Meld jouw voorkeurskandidaat aan en geef daarbij een korte toelichting, zodat wij weten waarom jij vindt dat deze kandidaat de winnaar moet zijn.

Nominaties kunnen worden ingezonden tot 19 februari 2023. Onze jury beoordeelt op 28 februari de ingekomen nominaties en begin maart 2023 vindt de uitreiking van het Groene Lintje plaats.