Lijst VVD Heerenveen definitief, Jaap van Veen lijsttrekker

HEERENVEEN - Tijdens de algemene ledenvergadering van 4 november jl. hebben de leden van de Heerenveense VVD unaniem de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld.

Huidig wethouder Jaap van Veen werd verkozen tot lijsttrekker. ‘Ik ben trots en dankbaar dat de leden mij verkozen hebben tot lijsttrekker. Wij willen in het belang van de gemeente Heerenveen verantwoordelijkheid nemen. Dat is ons toevertrouwd. De VVD Heerenveen staat voor een verantwoordelijke stijl van politiek bedrijven. Met onze achterban en de andere leden op de lijst gaan we voor een goede campagne en dito resultaat op 16 maart 2022; Krachtig verder!’

Lijst

Van Veen wordt gevolgd door drie leden van de huidige fractie, te weten Marga Kuipers (2), Rolie Tromp (3) en Goffe Walsweer (4). Daarnaast werden Arie Kramp, Maaike Terpstra (die eerder al in de gemeenteraad zat), Marco Berendsen, Lars Veldman, Hilde Waterlander (die in de voetsporen van haar vader treedt) en Menze Akkerman verkozen op de plekken 5 tot en met 10.

Huidige fractieleden Tjeerd Waterlander (16 jaren raadslid) en Ilona Zwanenburg (4 jaren raadslid) hebben zich niet opnieuw verkiesbaar gesteld.

De De volledige lijst is terug te vinden op heerenveen.vvd.nl

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden