Jan van der Veen uit Jubbega opnieuw lijsttrekker voor de SP bij de gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Facebook Jan van der veen

JUBBEGA - Tijdens de ledenvergadering van SP afdeling Heerenveen hebben de leden opnieuw  Jan van der Veen uit Jubbega  gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

De huidige fractie blijft zo goed als zeker intact,  want ook huidig raadslid Dimph van Ruth is door de ledenvergadering al op plek 2 verkozen. De verdere lijst zal op een later moment worden vastgesteld. 

Jan van der Veen: “Ik ben vereerd dat de leden zo positief waren over de fractie en mij graag als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 16 maart 2022 terug zien.”

Van der Veen geeft aan dat hij zich nog graag vier jaar volledig wil inzetten voor de kernwaarden van de SP: Menselijke waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit. “Samen met Dimph blijf ik knokken voor een eerlijk, sociaal en rechtvaardig Heerenveen waarin iedereen van onschatbare waarde is en iedereen mee moet kunnen doen”, aldus Van der Veen. De fractie en de SP afdeling zullen zich blijven inzetten voor goede huisvesting in alle dorpen van Heerenveen, een goed leefklimaat voor iedereen en de ongelijkheid blijven bestrijden.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden