CDA Heerenveen kiest Hedwich Rinkes unaniem tot lijsttrekker

Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Hedwich Rinkes wordt de lijsttrekker van CDA Heerenveen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Deze week is zij door de leden unaniem verkozen tot lijsttrekker.

Sinds september 2020 is Hedwich wethouder in Heerenveen met de portefeuilles economie, financiën, werk en inkomen, cultuur, onderhoud openbare ruimte, klimaatadaptatie en biodiversiteit. Sinds 2014 was ze raadslid en onder andere werkzaam voor de Friese ziekenhuizen.

Hedwich: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van de leden. Vol enthousiasme wil ik mij blijven inzetten voor onze inwoners. Zodat wij meer een gemeente zijn waarin we naar elkaar omkijken en waar de gemeente wordt ervaren als een steun in de rug. Samen met een jong en enthousiast team gaan we vol vertrouwen op naar 16 maart.”

Naast de lijsttrekker is ook de rest van de kandidatenlijst vastgesteld. De CDA-leden zijn trots op de lijst, waarop naast vertrouwde gezichten ook een flink aantal enthousiaste nieuwelingen staan, waaruit na de verkiezingen een jonge gedreven fractie wordt gevormd.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden