Wethouder Hedwich Rinkes opent De Windas, locatie voor welzijn en creatie

HEERENVEEN - Zaterdagmiddag opende wethouder Hedwich Rinkes De Windas, locatie voor welzijn en creatie op bedrijventerrein Heerenveen-noord. 

Tegelijkertijd was er een open dag voor belangstellenden. Met het uitbrengen van een toost is het pand officieel geopend. Vervolgens maakte de wethouder vol belangstelling kennis met alle disciplines in het pand. 

De Windas is een samenwerking van verschillende organisaties op het gebied van welzijn en kunst. Zij geven met hun bedrijven een nieuwe impuls aan bedrijventerrein Noord-Heerenveen en leveren een bijdrage aan het welzijn van de bewoners van Heerenveen en omliggende dorpen.

De vier organisaties die zich in De Windas hebben gevestigd zijn: Zusanli Acupunctuur (Gretha Koenders), massagepraktijk studio2move flow (Annemarie Verbeek), Stiefgoed Coach samengestelde gezinnen (Mirjam Boeve) en Jovan Art Studio, expositie en atelier (Jovan Simic).

Bij Jovan Art was zaterdag een expositie van zijn werk te bewonderen en kon een ieder kennis maken met de kunstenaar zelf. Bij Mirjam kon men laagdrempelig een kennismakingsgesprek voeren waar zij uit zal leggen wat de coaching inhoudt, bij Studio2Move Flow had Annemarie diverse leuke aanbiedingen en bij acupunctuurpraktijk Zusanli was het mogelijk om een beknopte pols- en tongdiagnose te krijgen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden