INGEZONDEN - Koffie is een product dat sinds jaar en dag veel genuttigd wordt in Nederland. Deze drank bevat cafeïne, waardoor jouw concentratievermogen en prestaties kunnen verbeteren.

 Dit is overigens alleen het geval wanneer je niet te veel koffie drinkt. Te veel cafeïne heeft namelijk weer nadelige effecten, zoals rusteloosheid.

Vandaag de dag heb je verschillende mogelijkheden om koffie te zetten. Je kunt kiezen voor een filterapparaat, maar er zijn ook talloze apparaten waarmee je makkelijk en snel één kop koffie zet. Een voorbeeld van zo’n apparaat is de Senseo. Je koopt pads voor in het apparaat, wacht tot het water opgewarmd is en drukt vervolgens op de knop voor één kop koffie. Er staat binnen een paar tellen een kop koffie voor je klaar.

Binnen de Senseo-lijn kennen we inmiddels alweer verschillende apparaten. Dit maakt het niet makkelijk om de beste Senseo te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je in dit artikel namelijk om de beste Senseo te vinden aan de hand van een aantal praktische tips.

Hoe vaak zet je koffie voor hoeveel mensen?
Om te bepalen wat voor jou de beste Senseo is, moet je eerst bij jezelf te rade gaan. Vraag je bijvoorbeeld af hoe vaak je koffie zet. Zet je bijvoorbeeld meerdere malen per dag een kop koffie voor jezelf? Dan is een Senseo-apparaat met een mondstuk met één trechter waarschijnlijk voldoende. Nadeel hiervan is wel dat je nooit twee kopjes tegelijk kunt zetten. Drinken er bijvoorbeeld meerdere mensen in huis koffie? Of krijg je visite? Dan moet je de koffie telkens achter elkaar zetten. Dit neemt veel tijd in beslag. De beste Senseo is in dat geval waarschijnlijk een apparaat met een mondstuk met twee trechters.

De functionaliteiten van het apparaat
In jouw zoektocht naar de beste Senseo is het ook belangrijk om te kijken naar de functionaliteiten van het Senseo-apparaat. Zo kun je bij sommige apparaten de sterkte van jouw koffie instellen. Dit is echter niet bij ieder Senseo-apparaat mogelijk. Houd je van sterke koffie? Dan is de beste Senseo voor jou een apparaat waarmee je zelf de sterkte instelt.

Kijk echter ook naar andere functionaliteiten van het apparaat. Zo is het bij sommige Senseo-apparaten mogelijk om andere warme dranken te maken. Met een aantal apparaten kun je bijvoorbeeld ook chocomel maken. Wil je het maximale uit jouw Senseo-apparaat halen? Kijk dan naar een apparaat met meerdere functionaliteiten. Je betaalt hier weliswaar meer voor, maar het apparaat komt in dat geval wel in de buurt van de beste Senseo voor jou.

Filterkoffie zetten met een Senseo-apparaat
Heb je geregeld grote gezelschappen over de vloer? Dan ben je mogelijk van mening dat een Senseo-apparaat niet het meest geschikt is voor jou. Met dit apparaat kun je immers niet meer dan twee kopjes tegelijkertijd zetten. Dit is echter wel degelijk het geval. Tegenwoordig zijn er namelijk Senseo-apparaten waarmee je ook een kan koffie kunt zetten.

Grote verschil met de andere Senseo-apparaten is dat je bij het zetten van een kan koffie geen pads gebruikt. Je doet in dat geval namelijk een filter in het apparaat. In deze filter schep je vervolgens de juiste hoeveelheid koffie en het apparaat doet de rest. Hierdoor zet je binnen de kortste keren een grote kan koffie. Een Senseo-apparaat is dus ook ideaal wanneer je zo nu en dan koffie moet zetten voor grote gezelschappen.

Kijk naar beoordelingen en lees reviews
Indien je nog niet eerder een Senseo-apparaat hebt gehad, is het lastig om de knoop door te hakken. Twijfel je nog over welk apparaat jij moet kopen? Richt je dan eens tot de beoordelingen en reviews die andere kopers van het product achter hebben gelaten. Aan het aantal sterren van de beoordeling kun je vaak direct zien wat de algemene tevredenheid van kopers over dit product is. De reviews geven jou meer inhoudelijke informatie over het product. Beoordelingen en reviews kunnen jou dus helpen om de beste Senseo te vinden.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden