Wasserij De Blinde zoekt Productieleider met gevoel voor mensen en proces

HEERENVEEN - Bij Wasserij De Blinde wassen we horecatextiel stralend schoon en dat op een duurzame wijze. 

Wasserij De Blinde is een gevestigde naam in de textielreiniging; hier wordt al meer dan 100 jaar heerlijk fris gewassen. Vanuit onze moderne productielocatie zetten ca. 100 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in om hotels te voorzien van schoon linnengoed. Om dat in nog betere banen te leiden verwelkomen wij graag een doortastende Productieleider (28-38 uur) in ons team.

We zoeken iemand met een frisse blik en gevoel voor mensen. Iemand die zich thuis voelt in onze informele organisatie. Hier wassen we textiel niet alleen heerlijk schoon, maar werken we ook aan duurzaamheid. Dat doen we samen met ons moederbedrijf Blycolin. We zoeken iemand die ons team compleet maakt, met ervaring in productie. Jij kunt dat zijn!

Wie ben jij?

Jij verbindt, begrijpt en hebt een goede antenne voor mensen;

Krijgt energie van het verbeteren van processen;

Overzicht en besluitvaardigheid heb je voldoende;

Je bent goed in organiseren en werkt gestructureerd.

E-mail je CV en motivatie

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris: €2.800 – €3.250 per maand op basis van 38 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

Een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;

Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

Verloning per 4 weken;

40 procent vergoeding op een abonnement bij een sportschool;

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Textielverzorging;

Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende werkplek in Heerenveen;

Een werkomgeving die jij met je ideeën mede zelf vormgeeft;

Een informele werksfeer met collega’s die er net zoveel zin in hebben als jij;

Volop kansen voor ontwikkeling en groei.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 06.00 uur loop je de productie binnen. Je loopt langs de sorteerafdeling om te kijken hoeveel was al is aangeleverd. Voordat de productie start, sluit je aan bij de dagstart van één van jouw afdelingen. Vervolgens overleg je met de Assistent-Productleider of er moet worden opgeschaald en of de productiecapaciteit voldoende is.

Om 07.00 uur heb je je rondje over de productievloer gedaan en weet je wat er te doen staat vandaag. Onder het genot van koffie begin je aan de urenverwerking van de dag ervoor. Je overlegt met je collega Productieleider over lopende zaken: de vorige dag was er een half uur stilstand bij de mangelafdeling, de oorzaak hiervan moet worden achterhaald. Ook wordt afgesproken een projectplan op te stellen voor het optimaliseren van de sorteerafdeling.

Om feeling te houden met de output, ga je weer de vloer op en geniet je van de geur van schone was. Je controleert of de targets per productielijn worden gehaald en schakelt met de Assistent-Productieleider waar nodig.

Voor de lunchpauze schuif je aan bij het productieoverleg: waar lopen de afdelingen tegen aan. Je krijgt bruikbare informatie die je kunt meenemen naar het unitoverleg van de volgende dag.

Er komt een opmerking over transport: in verband met een evenement kunnen we niet in Amsterdam komen met onze vrachtwagens, de routes moeten worden omgegooid. Na het overleg loop je direct binnen bij de Unitmanager en samen met de Transportplanner lossen jullie dit op.

Dan is het lunchtijd; je collega’s bellen je op om even van een break in de kantine te genieten.

Om 14.00 uur heb je overleg met de Unitmanager. Diverse punten worden besproken: welke uitzendkrachten willen we een contract aanbieden en wat is de motivatie? Ook zijn jullie onderdeel van een verbeterproject bij de lakenmangels en hebben jullie metingen gedaan, waarvan de update wordt besproken. Om 15.00 uur kijk je nog een laatste keer mee en krijgt de bevestiging dat alle was om 16.00 uur is verwerkt. Je schakelt met de expeditie om er zeker van te zijn dat alles is ingeboekt en wenst de collega’s die klaar zijn een fijne avond.

Om 16.00 uur wens je je collega’s een fijne avond en bedank je hen voor hun inzet en ga je samen met de rest van de collega’s met een voldaan gevoel naar huis!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en zou je het liefst gisteren aan de slag gaan? Of heb je juist wat twijfels en wil je vooral weten of jij voor deze functie de geschikte kandidaat bent? Wij horen in beide gevallen graag van je. Stuur je motivatiebrief met cv naar Elsa Faber via hr@deblinde.nl  of neem bij vragen contact op met Elsa Faber via 0513-622634.

De sluitingsdatum van deze vacature is 23 januari 2022.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.