Waar kun je stemacteurs voor inzetten?

INGEZONDEN - Je hebt vast wel eens gehoord van stemacteurs. Waarschijnlijk denk je dan aan stemacteurs die stemmen inspreken voor films of cartoons. 

Heb jij je wel eens afgevraagd wie de stem inspreekt van de NS of van die commercial die je elke keer weer hoort op de radio? Juist, ook daar zijn stemacteurs voor in te schakelen!

Commercial laten inspreken

Wil je een commercial voor op tv of de radio laten inspreken? Ook daar kun je dus stemacteurs voor inschakelen. Zo kies je voor iemand die altijd de juiste toon weet te vinden en iemand die een goede, heldere stem heeft voor de klus.

Podcast starten

Ga je een podcast starten, maar heb je zelf niet de tijd of de stem om alles in te spreken? Zelfs hiervoor kun je kiezen voor een stemacteur. Je levert enkel de tekst aan en je wensen. Vervolgens wordt er snel geschakeld door de stemacteur die alles in professionele apparatuur voor je inspreekt.

Audioboek laten inspreken

Ben je een schrijver en wil je je boek graag vertalen naar een audioboek? Of het nu een kinderboek, fantasieboek of lesboek is, je kunt altijd een stemacteur raadplegen. Combineer het beste van twee werelden: jouw pakkende verhaal met een aangename, professionele stem die je verhaal vertaalt naar een sterk audioboek.

Geen studio nodig

Wil je een stemacteur inhuren maar heb je er geen studio voor? De meeste stemacteurs hebben een eigen studio en microfoon. Dat scheelt jou weer werk, je hoeft geen hele studio in te richten met koptelefoon, microfoon en geluidsisolatie.

Stemacteurs voor alle doeleinden

Stemacteurs kunnen dus voor bijna alles ingehuurd worden. Of het nu gaat om een commercial voor cornflakes of een podcast over klimaatverandering, een stemacteur maakt jouw boodschap altijd sterker.