Vintage kledingwinkel 'de Kloffieshop' geopend aan de Nieuwburen

HEERENVEEN - Afgelopen zaterdag opende Jet Kolhoff haar vintage kledingwinkel 'de Kloffieshop' aan de Nieuwburen 22 in Heerenveen. 

In de winkel wordt vintage kleding verkocht uit 60s tot de 00s (Y2K). De focus ligt op sport en streetwear uit de jaren 80 en 90 gecombineerd met kleurrijke blousen, jurkjes en oversized blazers. Daarnaast is er een duurzame collectie, gemaakt van vintage sari's uit Nepal. Uiteraard tegen een eerlijk loon en met support voor de lokale community.

,,Ik hoop dat mijn winkel een plek is waar iedereen zicht thuisvoelt en waar je zowel kan slagen voor een festival outfit als een outfit voor naar het werk. Wat betreft de inrichting is het niet helemaal een standaard vintage winkel. Ik wilde geen muffe rommelmarkt associaties. De winkel heeft daarom een lichte en moderne uitstraling. Mannen en vrouwenkleding hangt grotendeels door elkaar heen. De winkel is geopend op donderdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur" zegt Jet Kolhoff.