Vijf dingen die je niet mag vergeten voordat je op reis gaat

INGEZONDEN - Heerlijk die zomervakantie. Je bent er vast wel aan toe.

Wie weet blijf je dit jaar lekker in Nederland of ga je op vakantie naar Andalusië met La Casita vakantiehuizen. Maar voordat je vertrekt is het belangrijk om onderstaande vijf dingen niet te vergeten. Door deze lijst te checken geniet je van een onbezorgde vakantie!

 

1. Wereldstekker

Ga je naar het buitenland? Hou dan in je koffer een plek vrij voor een wereldstekker, zodat je zonder problemen jouw smartphone of fotocamera op kan laden na aankomst op je vakantieadres. Koop er eentje die overal ter wereld werkt daar heb je het meeste aan. 

 

2. Warme kleding

Het is misschien niet iets waar je meteen aan denkt als je naar een zonnig oord vertrekt waar het altijd heerlijk weer is, maar bedenk dat het overal ter wereld ’s avonds af kan koelen. Het is daarom verstandig om warme kleding mee te nemen, zodat je de hele avond buiten kan zitten.

 

3. Zonnebrandcrème

Zelfs op dagen waarop de zon niet uitbundig schijnt kan je verbranden. Zorg er daarom voor dat je altijd zonnebrandcrème in je schoudertas hebt te zitten. Natuurlijk kan je als je dit bent vergeten ook nog aanschaffen tijdens je vakantie. Toch is het fijn als je het meteen bij je hebt, want dat scheelt tijd en je loopt niet het risico dat je meteen verbrandt en dagenlang rondloopt met zere plekken.

 

4. Zwemkleding

Natuurlijk neem je je zwemkleding mee op vakantie. Helaas kan het iedereen overkomen dat je in plaats van je bikini of zwembroek een sport bh grote maten of boxershort hebt ingepakt. Zonde, want daarmee mag je niet een duik in het zwembad nemen. Let daarom goed op of je de juiste items inpakt en vergeet niet om handdoeken mee te nemen. 

5. Medicijnen

Ben je gewend om thuis medicijnen in te nemen dan vergeet je ze vast niet. Heb je geen klachten en gebruik je nooit medicijnen dan vergeet je geheid een verbandtrommel. Dat is niet slim, want in geval van pijn wil je liefst meteen pleisters, paracetamols, verband of Norit bij je hebben.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden