Vier leuke cadeautips voor de zomer!

INGEZONDEN - Het vinden van een leuk cadeau kan lastig zijn. Of het nou gaat om een verjaardagscadeau of een leuk presentje voor een housewarming. 

Om je wat inspiratie te geven hebben we vier leuke cadeautips voor je op een rijtje gezet. Deze cadeaus zijn perfect voor het prachtige zomerweer dat er aankomt!

Een cocktailpakket

Wie houdt er niet van een lekker drankje? Je kunt een pakket samenstellen zodat degene die het pakket ontvangt zelf heerlijke cocktails kan maken. Zo kun je extra genieten van de zomer! Er zijn online veel aanbieders die volledige pakketten hebben samengesteld. Je kunt ook zelf aan de slag gaan. Ga op zoek naar een cocktail shaker, mooie cocktailglazen en een receptenboekje voor cocktails. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid pakket waar je alvast wat benodigdheden aan toevoegt, denk aan een fles drank of bijvoorbeeld verse munt. Zo kunnen de cocktails meteen gemaakt worden!

Zelf bierbrouwen

Een andere leuke tip is om een bierbrouw pakket cadeau te doen. Zo kan de bierliefhebber zelf een heerlijk biertje maken! Een erg leuk en uniek cadeau. Online kun je veel verschillende pakketten vinden waarmee je verschillende bieren kunt maken. Of de persoon liever witbier drinkt, liever een tripel opentrekt of juist geniet van een IPA biertje!

Vakantiepakket

Je kunt er ook voor kiezen om een leuk vakantiepakket samen te stellen. Je kunt hierbij inspelen op de vakantiebestemming van de persoon aan wie je het schenkt. Heeft de persoon een reis naar Mexico geboekt? Stel een pakketje samen van een lekkere fles tequila, vakantiebenodigdheden en een sombrero hoed om alvast in de stemming te komen. Je kunt het pakket zo groot maken als je zelf wilt. Een leuk en persoonlijk cadeau dat de vakantieganger zeker niet snel zal vergeten! 

Cadeaubon

Je kunt er ook voor kiezen om een leuke cadeaubon te geven. Het wordt mooi weer dus het is een goede tijd om eropuit te gaan! Denk aan een hotelovernachting in een andere stad of een bon om van een sauna arrangement te genieten. Dit is een attent cadeau gericht op het maken van leuke herinneringen. Je kunt het geven om samen te doen of er juist voor kiezen om een arrangement voor twee personen te geven zodat de ontvanger een geliefde mee kan nemen. Stem de cadeaubon af op de voorkeuren van de ontvanger.