Van Balen Koffie is na 35 jaar terug op de markt

HEERENVEEN - Op vrijdag 18 september heeft onderneemster Mariska van Balen uit Heerenveen het eerste kopje Van Balen koffie uitgeschonken in Brasserie De Stadstuin in Franeker. 

Met deze handeling is, in de zaak naast het Koninklijke Eise Eisinga Planetarium, het koffiemerk Van Balen Koffie, na bijna vier decennia, terug op de markt. Het koffiemerk dat op de dag af 139 jaar bestaat. Tegelijkertijd is de webshop van het koffiemerk online gegaan.

Met de herintroductie van het koffiemerk kunnen zowel particulieren als gasten in de horeca en mensen op het werk gaan genieten van de koffie, die zich richt op eigentijdse en toegankelijke koffies. Vanaf vandaag zal de koffie in Brasserie De Stadstuin, de eerste afnemer, te verkrijgen zijn. “We werken er naar toe dat op den duur in elke Friese plaats een horecagelegenheid is waar Van Balen Koffie wordt geschonken en dat er in veel huiskamers wordt stilgestaan bij het koffiemomentje met Van Balen koffie”, geeft van Balen aan die trots is dat ze het koffiemerk nieuw leven mag geven en staat dan ook achter de slogan: “Koffie waar je even bij stilstaat”.

Meer info: www.vanbalenkoffie.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden