Ouders van Subway eigenaresse Angela starten doneeractie

HEERENVEEN - Opnieuw is er een doneeractie opgezet voor een noodlijdende ondernemer. Deze maal gaat het om  broodjeszaak Subway aan de Dracht.

In de afgelopen week zijn er voor diverse bedrijven doneeracties opgezet. Zo langzamerhand wordt pijnlijk duidelijk dat veel Heerenveense ondernemers het hoofd niet of nauwelijks meer boven water kunnen houden. "De overheidssteun schiet te kort, kosten lopen door en er is weinig tot geen perspectief" is een veelgehoord verhaal. 

Ouders zetten doneeractie op voor dochter

De ouders van Subway eigenaresse Angela hebben een doneeractie voor haar opgezet. Zij hebben het erg met haar te doen. Angela werd in april 2019 eigenaar van de Subway aan de Dracht. Na elf maanden ondernemen kwam corona om de hoek. Sindsdien moet Angela het doen met ongeveer 20% van haar normale omzet. 

,,Angela heeft nooit opgegeven en knokt elke dag, maar draaide maar een 20% van voor corona Elke week probeerde ze weer nieuwe dingen uit, hopeloos doorgaan en proberen ook maar iets meer omzet te bereiken. Sinds november 2020 probeert ze met bezorging meer omzet te behalen, maar dit brengt natuurlijk ook weer kosten met zich mee, meer personeel, fietslease, etc Wat ze ook probeert het houdt niet over. Wij ( de ouders van Angela ) willen hierbij iedere Subway fan vragen een donatie te doen, want alle kleine beetjes helpen zodat Subway Heerenveen kan blijven bestaan! En we misschien met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat Subway Heerenveen geen faillissement hoeft aan te vragen, dat Angela niet alles kwijtraakt, en ook het personeel hun baan kan blijven behouden" schrijven de ouders van Angela op de doneerpagina.

Wil jij Angela steunen. Hier de link naar de doneerpagina!