Ook doneeractie voor Café De Oase en De Kroeg

HEERENVEEN - Steeds meer (horeca)ondernemers komen in de problemen door de verplichte sluiting vanwege de bestrijding van het coronavirus. 

De doneeracties schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond. Ook voor Café De Oase en De Kroeg is een doneeractie opgezet door vaste gasten en vrienden. 

,,In deze moeilijke tijd voor iedereen wordt de horeca zwaar getroffen, zo ook Café de Kroeg & Café de Oase. Onze favoriete cafés zijn gesloten, als groep vrienden, vaste gasten van beide Cafés willen we iets doen. ''Wij'' als vrienden van Café de Oase & Café de Kroeg slaan de handen ineen, want samen staan we sterk! We kunnen toekijken en afwachten, dit doet ons verdriet" aldus de vriendengroep.

Kroegbaas Gertjan Mulder van Café De Oase is blij verrast met de doneeractie. ,,Ik zag het vanmorgen op Facebook. Dit doet mij goed. De rek is er wel uit nu. Reserves moeten aangebroken worden en er is totaal geen perspectief. De overheidssteun klinkt leuk, maar is in werkelijkheid een lachertje. Dit moet niet te lang meer duren. Ik snak naar de gezellige avonden aan de bar met mijn gasten. Net zoals vroeger....." Laat Gertjan van De Oase weten.

Draag jij Café De Oase en De Kroeg een warm hart toe? Hier de link naar de doneerpagina!