Olympus demodagen bij Foto-Groep Heerenveen

HEERENVEEN - Is je huidige camera aan vervanging toe? Te zwaar, te groot of heb je een andere reden?

Kom dan van 10 t/m 13 juni naar Foto-Groep Heerenveen om een Olympus OM-D camera uit de huidige serie bekijken en testen met een objectief na keuze.

"We doen je tijdens de Olympus demodagen een zeer aantrekkelijk inruilvoorstel om je huidige camera set in te ruilen tegen een bij jou passende Olympus camera set. Heb je al een mooie Olympus OM-D body en wil je heel graag een objectief uitproberen? Of wil je de overstap maken naar een ander model uit de huidige modellenserie? Dat kan!" aldus Arif Gumussu van Foto-Groep.

Schrijf je GRATIS in via onderstaande link en maak je speciale wensen kenbaar, zoals bv: Landschap-, portret-, straat- of macrofotografie.

Foto-Groep wil graag de winkel voor u openstellen om een Demodag te organiseren. Ivm met de coronavirus werken we het liefst op afspraak, hieronder kunt u het formulier invullen en versturen. Als u geen afspraak maakt kan het zijn dat de wachttijd wat langer is dan gebruikelijk.

Tijdens de Olympus demodagen kunt u vrijblijvend een camera en/of objectief komen testen op uw eigen camera.

Objectieven kunt u zelfs 1 dag lenen, als u dat wenst. 

U bent van harte welkom op de Olympus Demodagen in Heerenveen:

• woensdag 10 juni 9-18 uur

• donderdag 11 juni 9-20 uur

• vrijdag 12 juni juni 9-18 uur

• zaterdag 13 juni 10-17 uur

Kunt u niet langs komen op deze dagen laat het dan weten aan Foto Groep,  zodat u de 10% korting niet mis grijpt.

Naast een goed advies krijgt u deze 4 dagen ook nog extra aantrekkelijk voordeel op uw Olympus aankoop. Namelijk directe kassakorting van 10% op alle camera's en objectieven, + de lopende acties zijn ook nog eens geldig zoa's gratis objectief en microfoon. Dat is dus dubbel voordeel.

De medewerkers van Foto Groep verwelkomen u graag op het Olympus event en delen graag hun enthousiasme over Olympus graag met u.

Het adres van dit Olympus event is:

Foto-Groep Heerenveen

Wettertoer 4

8442PC Heerenveen

 

https://www.foto-groep.nl/olympus-demodagen




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden