Nieuwe huisstijl en drukwerk nodig voor jouw bedrijf in Heerenveen en omstreken?

INGEZONDEN - Ondanks dat we in een digitaal tijdperk leven blijft huisstijl drukwerk onmisbaar voor jouw bedrijf.

Huisstijl drukwerk draagt onder andere bij aan de herkenbaarheid van je Friese merk. Daarnaast ziet het er professioneel uit. Geef daarom je bedrijf een boost met een nieuwe huisstijl! Wij hebben 5 voorbeelden voor jouw bedrijf in Heerenveen of omstreden uitgelicht:

1.       Briefpapier en enveloppen

Hoewel verreweg het meeste verkeer via de mail gaat, moet ieder bedrijf wel eens iets via de post opsturen. Laat hiervoor je briefpapier en enveloppen voorzien van een logo of huisstijl bedrukking. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en daarnaast herkennen ontvangers direct waar de post vandaan komt.

2.       Notitieblokken

Laat eigennotitieblokken bedrukken met logo. Handig voor notities of to-do-lijstjes en ook ideaal om uit te delen tijdens een zakelijk evenement of presentatie. Een klassiek notitieboekje is gelijmd aan de boven- of zijkant, maar je kunt ook voor een ringband kiezen. Het voordeel van een ringband is dat je de pagina’s gemakkelijk om kunt slaan. Het is ook een optie om notitieblokken te bestellen zonder lijnstructuur, bijvoorbeeld om schetsen in te maken.

3.       Visitekaartjes

Juist nu het meeste contact via de mail en telefoon gaat zijn visitekaartjes belangrijk. Ze hebben een handig formaat om mee te nemen en zijn ideaal om uit te delen op netwerkevenementen. En omdat je iets tastbaars meegeeft blijf je eerder hangen bij de (potentiële) klant. Je kunt een visitekaartje helemaal naar wens personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een luxe papiersoort met een textuur of met een gekleurde kern.

4.       Doordruksets

Doordruksets zijn zeer handig om te gebruiken als pakbon of bestellijst. Wanneer je iets op het bovenste vel schrijft drukt dat direct door naar het volgende vel of meerdere vellen. Deze vellen komen in verschillende kleuren. Laat doordruksets drukken met jullie logo en contactgegevens. Hierdoor is jouw bedrijf bijvoorbeeld herkenbaar voor de leverancier wanneer je een kopie van je pakbon meegeeft.

5.       Complimentenkaartjes

Wil je soms iets extra’s doen voor je klanten? Denk dan eens aan complimentenkaartjes bedrukt in jouw huisstijl. Stuur ze bijvoorbeeld mee bij een bestelling met een persoonlijk berichtje erop of wanneer een trouwe klant jarig is. Met deze persoonlijke ansichtkaarten laat je zeker weten een goede indruk achter. Tip: ook leuk om met feestdagen te versturen.

Tijdens een crisisperiode kan bijna ieder bedrijf wel een boost gebruiken. Hopelijk heeft dit artikel je geïnspireerd.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden