Niet alles draait om water in Friesland

INGEZONDEN - Als je in Friesland woont en op zoek bent naar werk, dan lijkt het soms wel alsof je alleen baan kunt krijgen die te maken heeft met water. 

Gelukkig is dit absoluut niet het geval en zijn er erg veel banen die niks met water te maken hebben. In dit artikel geven we enkele voorbeelden van functies die je in Friesland kunt vervullen die helemaal niks met water te maken hebben. 

Ga aan de bak als leraar!

Heb je de pabo gevolgd en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan vind je ook in Friesland erg leuke scholen waar je les kunt geven! Bekijk bijvoorbeeld de vacatures in Heerenveen en ontdek of er een functie tussen zit waar je enthousiast van wordt. Een andere manier om aan de bak te komen als leraar, is door simpelweg langs scholen te gaan. Veel scholen hebben een tekort aan leraren en zijn op zoek naar jou.

Maak andermans tuinen prachtig

Heb je groene vingers en wil je van je hobby je werk maken? Kijk dan of het werken als hovenier iets voor jou is. In de buurt van Heerenveen zijn er diverse bedrijven die graag enthousiaste werknemers willen aannemen die ervan houden om andermans tuinen op te knappen. Een ander voordeel van het werken als hovenier is dat je er tegenwoordig ook erg goed voor betaald krijgt.

Ben je handig? Kijk dan naar een timmerman vacature

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig mensen echt handig. De vraag naar timmermannen neemt daarom ook flink toe. Als je van jezelf weet dat je handig bent en op zoek bent naar uitdaging, ga dan op zoek naar een vacature als timmerman. Er zijn diverse bedrijven die staan te springen om mensen als jou. Je komt gegarandeerd aan de bak en krijgt goed betaald. 

Werken als accountmanager kan in Friesland

Als je ervan houdt om met klanten in contact te zijn en het een uitdaging vindt om deals te sluiten, dan is werken als accountmanager echt iets voor jou. Werken als accountmanager kan voor diverse bedrijven. Ga op zoek naar een bedrijf dat bij jou past en vind daar je nieuwe uitdaging. Werkzoeken en vinden als accountmanager is lastig, maar als je het via de juiste kanalen aanpakt, kom je zo aan de bak!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden