Natuurlijke vergrotingen van billen, borsten en lippen steeds populairder

INGEZONDEN - Esthetische chirurgie is natuurlijk niets nieuws. Al jaren streven mensen naar het ‘ideale schoonheidsbeeld’ en soms wordt daarbij gekozen voor chirurgie. 

Tegenwoordig groeit het natuurlijk vergroten van bepaalde delen van het lichaam in populariteit. Hoe werkt dat en wat zijn de mogelijkheden?

Liposculptuur: natuurlijke vergrotingen met eigen vet

Waar veel mensen denken dat cosmetische chirurgie het toevoegen van niet-lichaamseigen stoffen en producten aan het lichaam is, kan dat ook op een natuurlijke manier. Bij liposculptuur wordt eigen vet gebruik om het lichaam een andere vorm te geven. Hierbij wordt door middel van liposuctie overtollig vet weggehaald, bijvoorbeeld op de benen, heupen of bij de buik. Dit wordt vervolgens gezuiverd en veilig geïnjecteerd op andere delen van het lichaam.

Natuurlijke bilvergroting

Schoonheidsidealen veranderen soms net zo snel als trends in de mode. Tegenwoordig dromen veel dames van een flinke bilpartij en dat heeft ervoor gezorgd dat de Brazilian butt lift populairder is dan ooit. Bij een bbl operatie worden gezuiverde vetcellen uit andere delen van het lichaam ingespoten bij de billen. Hierdoor krijgen ze meer volume. Een effect dat je door middel van veel sporten niet altijd kunt bereiken.

Lip fillers op natuurlijke basis

Diezelfde techniek kan ook voor de lippen gebruikt worden, alsook voor het accentueren van de jukbeenderen of zelfs het lichtelijk corrigeren van de neus. Naast fillers op natuurlijke basis maakt men ook vaak gebruik van fillers op basis van Hyaluronzuur. Dit is een nagebootst product van een stofje dat het lichaam zelf aanmaakt en wordt na enkele jaren door het lichaam zelf weer afgebroken. Het wordt ook regelmatig toegevoegd aan huidverzorgingsproducten, omdat het de huid verstevigd.

Natuurlijke borstvergroting

De laatste jaren zijn er veel negatieve verhalen geweest over borstvergrotingen met implantaten. Ook hierbij kun je als alternatief kiezen voor een borstvergroting met eigen vet. De cup kan hiermee één maat vergroot worden. Wellness Kliniek, aanbieder van zowel natuurlijke vergrotingen als borstvergrotingen met implantaten geeft aan dat beide technieken veilig zijn, mits je ze laat uitvoeren bij een gespecialiseerde kliniek. ‘Voordat je bij ons een van de twee types borstvergrotingen ondergaat, kijken we altijd wat het beste bij je wensen en lichaam past. We maken gebruik van kwaliteitsimplantaten. Dat is belangrijk om lekken te voorkomen.’

Kortom, wil je iets aan je lichaam laten doen, kies dan in elk geval voor een transparante en professionele kliniek. Dat is altijd van uiterst belang, want het gaat immers om je lichaam. Zorg dat je vooraf weet wat je kan verwachten van de ingreep en ga het gesprek aan met je consulterend arts.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden