Massagewerkfriesland viert ondanks bijzondere Corona tijd toch haar 5-jarig jubileum

HEERENVEEN - Vanaf augustus 2015 komt Massagewerkfriesland bij verschillende bedrijven in Heerenveen en weide omgeving om daar de medewerkers de bedrijfsstoelmassage te geven.

Doordat de bedrijfsstoelmassage onder de contact beroepen valt moesten ook wij de deuren voor 2 maanden sluiten.
 
Na een aantal aanpassingen in de vorm van een corona protocol kon Massagewerkfriesland in mei weer beginnen. En daar waren de medewerkers van de bedrijven wel super blij mee.  De meeste bedrijven hadden hun personeel ook al 2 maanden niet gezien. De mensen zaten uit nood thuis aan de keukentafel te werken. Wat voor het lichaam vaak ongemakken met zich mee brengt. Je kent het wel de nek, schouders en de rug beginnen te steken en te trekken. En dan kom je erachter dat de bedrijfsstoelmassages onmisbaar in het bedrijfsleven is.
 
 De 20 of 30 minuten drukpuntenmassage met verschillende rekking en strekkingen die over de kleding heen wordt gegeven op een ergonomisch ontworpen massagestoel kan op bijna iedere werklocatie worden gegeven. De verscheidenheid aan bedrijven waar Massagewerkfriesland vaste stoelmasseurs heeft is groot. Van kantoorpersoneel, buitendienst tot de zorg genieten elke maand van de bedrijfsstoelmassage.
 
Voor meer informatie of een proefmassage kunt u contact opnemen met Massagewerkfriesland  info@massagewerkfriesland.nl of kijk op de site www.massagewerkfriesland.nl 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden