Ludieke actie: 'Wie nu niet kiest voor glasvezel is toch koekoek?'

HEERENVEEN/JOURE - Om de voordelen van supersnel zakelijk glasvezelinternet bij de bedrijven kenbaar te maken is Glasvezel buitenaf maandag gestart met een ludieke promotieactie.  

Met deze promotieactie wordt glasvezel onder de aandacht gebracht bij ondernemers op bedrijventerreinen in Heerenveen en Joure.

Glasvezel buitenaf werkt samen met DFMopGlas om op deze terreinen glasvezel aan te leggen. Als minimaal 30% van de ondernemers zich aanmeldt voor 4 juli wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd.

'Wie nu niet kiest voor glasvezel is toch koekoek?' Lokale dienstaanbieders gaan twee weken langs bij de ondernemers in Heerenveen en Joure om de heerlijke reepkoeke van Bakkerij Molkwar uit Joure uit te delen. En dat doen ze op een bijzondere wijze: op supermoderne elektrische TRPL bakfietsen afkomstig van Friesland Lease uit Franeker. Als glasvezel nu niet als warme broodjes over de toonbank gaat?

Maandagmiddag 15 juni zijn de bakfietsen overhandigd aan Amnez op Businesspark Friesland West in Heerenveen. 

Wie zijn DFMopGlas en Glasvezel buitenaf?

De aanleg van glasvezel is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen DFMopGlas en Glasvezel buitenaf. DFMopGlas komt voort uit een initiatief van Friese burgers om supersnel internet te realiseren voor buitengebied, dorpen en bedrijventerreinen in Friesland. De Coöperatie is inmiddels een echt begrip in Friesland. Zij werken samen met Glasvezel buitenaf. Een professionele organisatie met veel ervaring in het aanleggen van glasvezel. In 2015 begonnen zij met de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Inmiddels zijn zij actief in alle provincies en in circa 200 gemeenten.

Meer informatie? Kijk op: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/bedrijventerreinen-heerenveen-joure/
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden