Kerstpakket voor centrumondernemers in Heerenveen

Johannes Feenstra neemt kerstpakket in ontvangst van centrummanager Peter de Vries.

HEERENVEEN - De centrumondernemers in Heerenveen konden vrijdagmiddag een rijkelijk gevuld kerstpakket afhalen bij Knooppunt Heerenveen aan het Burgemeester Kuperusplein. 

Het pakket is aangeboden door de Heerenveense Ondernemers Vereniging (HOV) en Stichting Centrum Promotie Heerenveen (VPH) om de ondernemers een hart onder de riem te steken in deze nare tijd. 

,,Wie had gedacht dat we met de feestdagen in het verschiet wederom de winkels, kapsalons en horecabedrijven in ons centrum zouden moeten sluiten. Toch is het helaas de harde werkelijkheid en zal de huidige lockdown voor de meeste ondernemers als een mokerslag aanvoelen. Het verdient dan ook alle respect hoe veel ondernemers wederom direct hebben geanticipeerd op de huidige situatie om uiteindelijk toch wat omzet te blijven draaien op diverse creatieve manieren" laat centrummanager Peter de Vries weten. 

Vrijdagmiddag kwam ook schoenmaker Johannes Feenstra zijn kerstpakket ophalen bij Knooppunt. ,,Het is dubbel zuur. Weer een lockdown vlak voor de feestdagen. Ik mag gelukkig openblijven omdat repareren en sleutels maken. Verkopen van producten mag ik echter niet. Er zijn echter veel ondernemers die het moeilijker hebben dan ik. Met hen heb ik het echt te doen. Het is een moeilijke tijd. We moeten er met zijn allen weer doorheen. Ik hoop dat er nu snel betere tijden aanbreken.  Ik wens ondanks alles iedereen een hele fijne kerst. Het kerstpakket zal daar zeker aan bijdragen. Een prachtig gebaar van de HOV en CPH!" zegt Johannes Feenstra.