IT hardware huren is een groeiende trend in Nederland

INGEZONDEN - Misschien heeft u in het verleden overwogen om elektronische apparatuur te huren, vooral voor presentaties, speciale afdrukopdrachten, enzovoort. 

Maar heb je ooit overwogen om een ​​laptop te huren? Hoewel deze optie bij veel bedrijven niet voorkomt, kan het een zeer effectieve oplossing zijn voor allerlei projecten of problemen die u kunt tegenkomen.

Wat voor IT projecten zijn dit in Nederland? We gaan hierover verder hieronder.

Opleiding en meer..

Als je aan een kantoor training denkt, denk je meestal aan desktop computers, die geschikt zijn voor veel soorten trainingen… maar niet altijd. Als u bijvoorbeeld een hele klas nieuwe medewerkers in één keer wilt trainen, heeft u een kamer vol pc's nodig. Waar u het mee eens bent, is voor veel bedrijven niet praktisch. Het huren van laptops is daarentegen veel voordeliger voor het lesgeven aan klassen met een groot aantal studenten. Vergeet niet ervoor te zorgen dat de laptop de nodige software kan gebruiken voor uw trainingsdoelen.

Overstappen naar een nieuw kantoor

Overstappen naar een nieuw kantoor of naar nieuwe computers is vaak een pijnlijk proces vol met planningsproblemen. Wilt u voorkomen dat u in situaties terechtkomt waarin uw collega's en medewerkers met hun vingers trommelen, niet kunnen werken vanwege het ontbreken van computers of bureaus? Huur voldoende laptops om werknemers te helpen bij de overgang naar een nieuwe plek of nieuwe opstelling, terwijl ze toch hun werk kunnen doen ... terwijl ze ook de vrijheid hebben om snel te verhuizen wanneer dat nodig is. Je kan razendsnel via Flexitrent.com een pc huren om alle werknemers snel te voorzien van alle nodige IT hardware.

Huur een laptop voor veeleisende presentaties

Soms kun je langskomen met een paar hand-outs en een zeer effectieve presentatie geven. Andere presentaties zijn moeilijker - misschien wilt u complexere software introduceren, een interactief gedeelte aanbieden of iets geven dat antsy-mensen kunnen doen. Laptops huren voor het publiek is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u ze door complexe presentaties kunt leiden terwijl u ervoor zorgt dat iedereen op dezelfde pagina blijft! Probeer voor een dag te huren wanneer u meerdere presentaties op dezelfde plek geeft voor maximale besparingen.

Specifieke mobiele posities

Als je een hardwerkende verkoop- of PR-persoon hebt die altijd onderweg is, overweeg dan een optie om een ​​laptop te huren totdat het project voorbij is. Dit is vooral handig als hun huidige tablet of laptop de eisen van het project en de bijbehorende software gewoon niet aankan. Maar de medewerker moet in beweging blijven. Geef ze een laptop die dient als een effectiever communicatiemiddel, en besteed hun tijd aan een beter gebruik!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden