House of Glow opent haar deuren in Heerenveen!

HEERENVEEN  - Op 1 september opent House of Glow haar deuren aan de Lindegracht 27 in Heerenveen.  

House of Glow is een luxe beauty boutique waar klanten de mooiste cosmetica-, interieur en verzorgingsproducten kunnen shoppen. In de beauty boutique neemt eigenaresse Nienke Zandberg je graag mee in de verhalen achter de bijzondere merken die ze zelf zorgvuldig voor haar klanten heeft geselecteerd. Met het exclusieve en selectieve assortiment hoopt Nienke de zintuigen van nieuwe en bestaande klanten te kunnen prikkelen en mensen te inspireren met een momentje van wellbeing.

Daarnaast kunnen klanten in de salon op hetzelfde adres de fijnste treatments ondergaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huidverbeterende behandeling? Een brow treatment? Manicure? Of een oplossing voor definitieve ontharing in samenwerking met Juno Laserkliniek? De bevlogen specialistes van House of Glow helpen bestaande en nieuwe klanten graag met hun kennis en gouden handen!

Nienke is overigens geen onbekende in de cosmeticabranche. Op haar 16e ontdekte ze haar liefde voor de cosmeticabranche al tijdens haar stage bij een luxe parfumerie. In de jaren die volgden kreeg ze hier mooie kansen om door te groeien, die ze met beide handen aangreep. Tegelijkertijd volgde ze vanaf haar 18e de opleiding tot allround visagist bij de gerenommeerde make-up school Mieke Petiet.

Vanuit haar opleiding bij Mieke Petiet werkte ze veelal backstage bij fotoshoots en modeshows. Ook volgde ze vele salestrainingen bij de grote merken zoals Chanel, Dior, Estée Lauder etc. Daarna werkte ze langere tijd als accountmanager voor diverse cosmeticamerken en kwam ze dagelijks bij schoonheidssalons en winkels over de vloer. Daar ontstond de droom van een eigen bedrijf, House of Glow!

In het feestelijke openingsweekend van 1 & 2 september zal de luxe Beauty Boutique allerlei mooie openingsacties hebben. Volg House of Glow op Instagram via @houseofglow_NL voor alle informatie of kijk in de online e-boutique via www.houseofglow.nl/shop